BOON Sziréna

2008.09.04. 10:08

43 kilogrammnyi csipkebogyót lopott Sátoraljaújhelyen

<p><P>Sátoraljaújhely - Összesen 43 kilogrammnyi termést szedett le a napokban egy sátoraljaújhelyi férfi a helyi önkormányzat birtokában lévő területről.</P></p>

A precíz rendőr buktatta le a csipkebogyó tolvajt. Összesen 43 kilogrammnyi termést szedett le a napokban egy sátoraljaújhelyi férfi a helyi önkormányzat birtokában lévő területről.
A rendőr számára gyanússá vált a kora reggel cipekedő férfi, mint később kiderült a zsákban 43 kilogramm engedély nélkül szedett csipkebogyó volt. Engedély hiányában a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást a férfival szemben. A bűncselekménnyel okozott kár 178 235 forint, mivel a gyógyszertárak által megadott érték szerint a csipkebogyó felvásárlási ára kilogrammonként 4145 forint.

A sátoraljaújhelyi férfival szemben az ügyészség határozatában - a bűncselekmény súlyára és rendkívüli enyhítő körülményekre tekintettel- a vádemelést elhalasztotta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!