BOON Sziréna

2008.07.01. 10:39

Gázrobbanás Putnokon - egy sérült

<p>Putnok - Gázrobbanás történt Putnokon egy családi házban kedden reggel. A tűzoltók egyelőre egy sérültről tudnak.<BR /><BR /></p>

16.04: Az elsődleges megállapítás szerint a tulajdonos - akit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba - cigaretta iránti szenvedélyének eshetett áldozatul. Nem történt közveszély okozás, feltételezhetően az történt, hogy a férfi házilag javította az egyik gárberendezését, és időközben rágyújtott. Ez lett a robbanás kiváltója. A történteket, tekintve, hogy kizárták a bűncselekmény lehetőségét, közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.


 A Borsod megyei településen reggel kilenc óra előtt robbant fel a családi ház. Az épület egyik fala kidőlt a ház súlyosan károsodott - mondta el a Független Hírügynökségnek Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.

Mint mondta, a helyszínre érkező tűzoltók az épületből kimentettek egy középkorú férfit, a sérültet a mentők súlyos állapotban már kórházba szállították. Egyelőre úgy tudni, hogy más nem sérült meg és a környező épületekben sem lett komoly a kár, a tűzoltók mindenesetre most átvizsgálják a környéket.

Az még kérdéses, hogy mitől robban be a gáz a családi házban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!