boon-sportoldal

2018.01.15. 20:37

DVTK: Döntetlen a Komló ellen

Miskolc - A férfi asztalitenisz Extraligában vasárnap hazai környezetben küzdött a Diósgyőr.

Miskolc - A férfi asztalitenisz Extraligában vasárnap hazai környezetben küzdött a Diósgyőr.

A miskolci Jókai Mór Református Iskola tornatermében megrendezett meccsen, párosban a Széll Zsolt–Molnár István egység a Bátorfi Zoltán–Kanabé Szilárd duó ellen kezdett, nagy mérkőzésen a szerencsésebb vendégpáros nyert 2:3-ra (0-1). Arturs Reinholds kezdte az egyéni mérkőzéseket Bátorfi ellen, nem volt esélye a hazai játékosnak, kikapott, 0:3 lett a meccs (0-2). A Széll Zsolt–Sabján Gergely meccsen kijött a rutin, 3:1-re nyert a DVTK játékosa, ezzel szépített a hazai csapat (1-2). Ezután Molnár magabiztosan verte Kanabét 3:1-re, így egál lett a mérkőzés (2-2). A Reinholds–Sabján találkozón a diósgyőri játékos sok egyszerű labdát rontott, amivel élt az ellenfél, győzött, 2:3 volt a vége (összesítésben is 2-3).

Széll próbálta, de…

A Molnár–Bátorfi összecsapáson a komlói asztaliteniszező sokkal biztosabban játszott, a döntő szettben nagyon megverte (11-1-re) a hazai játékost, 2:3, amivel 2-4-re „mentek” a baranyaiak. A Széll–Kanabé mérkőzésen előbbi nehezen lendült játékba, de hozta a partit 3:2-re (3-4). Molnár viszonylag simán nyert Sabján ellen, 3:1-re, így 4-4 lett az állás. Reinholds Kanabé ellen folytatta a küzdelmet, a vendégek pingpongosa irányított, ám a hazaiak lett válogatott játékosa nagy erőket mozgósított és végül győzött 3:2-re (ezzel 5-4 volt a Diósgyőrnek). Az utolsó csatában Széll próbálta behúzni a három pontot Bátorfi ellen, viszont a komlói játékos ezen a napon verhetetlen volt (0:3), és ezzel döntetlen lett a találkozó vége.

A Diósgyőri VTK ma ismét játszik, a 8. fordulóban a Pécsi TE-PEAC-Kalo-Méh I. lesz az ellenfelük, 12 órától a budapesti Marczibányi téri csarnokban.

ÉM-MI


Férfi asztalitenisz Extraliga, 7. forduló

Diósgyőri VTK – Komló Sport 5-5

A DVTK győzelmei: Molnár (2), Széll (2), Reinholds (1).


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!