boon-sportoldal

2017.08.06. 14:53

Nem csak egy arany lehet a hétvégi ob-n

Ózd - A korosztályos versenyzők Ózdon mutatják meg tudásukat.

Ózd - A korosztályos versenyzők Ózdon mutatják meg tudásukat.

Újabb rangos hazai esemény helyszíne lesz a hétvégén megyénk, ugyanis Ózdon, a Marosi István sportcsarnokban rendezi meg a Magyar Súlyemelő Szövetség megbízásából az Ózdi SFC és a B.-A.-Z. megyei Súlyemelő Szövetség az idei serdülő és ifjúsági országos bajnokságot.

Annak oka, hogy nyáron bonyolítják le ezt a megméretést az, hogy szeptember 22–30. között Koszovóban, Pristinában rendezik meg ezen korosztályok Európa-bajnokságát, a kontinensviadalra pedig az itt elért eredményekkel nevezhetik majd a legjobbakat, akiknek esélye lehet helyezést elérni (pillanatnyilag emiatt nem is ismert a magyar indulók száma).

Az esélyesek

A nevezési lista alapján megyei aranyérmek is várhatóak az ob-n, a legnagyobb esélyük erre az alábbi indulóknak van: Holló Szilárd (ifjúsági +94 kg, Kazincbarcikai VSE), Terebesi Ákos (serdülő 56 kg, Ózdi SFC), Fekete Adrián (serdülő 62 kg, Ózdi SFC), Terebesi Adrián (serdülő 77 kg, Ózdi SFC), Féderer Benjámin (serdülő 85 kg, Kazincbarcikai VSE), Lucz Levente (serdülő +85 kg, Tiszaújvárosi SC).

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!