boon-sportoldal

2017.04.07. 13:57

Mikrobuszokat kaptak az MVSI kosárlabdázói

Miskolc - Ismét gazdagodott a kategóriagyőztes miskolc­­i intézmény.

Miskolc - Ismét gazdagodott a kategóriagyőztes miskolc­­i intézmény.

Két mikrobuszt kapott csütörtökön délelőtt a MVSI 2015-ben újraindított kosárlabda-szakosztálya, a járművek TAO-keretből gazdagítják az intézményt. Az autók kulcsát Bodnár Péter, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének főtitkára csütörtökön délelőtt sajtótájékoztató keretében adta át Illyés Miklósnak, a Miskolc Városi Sportiskola Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetőjének – aki ezen projektnek az összegét nem közölte.

Az 500 tag feletti kategóriában az MVSI lett a legeredményesebb. Illyés Miklós

Akadémiai rendszer

Utóbbi beszélt az utánpótlás-nevelés előmozdítása érdekében kidolgozott stratégiájukról, melynek az akadémiai rendszer kialakítása lesz a legfontosabb eleme, az ügyvezető pedig közölte, hogy a sportiskola ugyancsak TAO-pénzből – várhatóan a nyáron –, 60 millió forintból újítja fel a Zrínyi Ilona Gimnázium tornatermét. Illyés Miklós azt is megemlítette, hogy 2016-os teljesítménye alapján, az 500 tag feletti kategóriában, az MVSI lett az ország legeredményesebb sportiskolája – kiváló eredményüket tizennégy szakosztályuk együttes munkájának köszönhetik.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!