boon-sportoldal

2017.04.03. 16:57

Gercsák Szabina bronzot harcolt ki Tbilisziben

Miskolc - A Miskolci Judo Club kiválósága kitűnően helytállt Grúzia fővárosában.

Miskolc - A Miskolci Judo Club kiválósága kitűnően helytállt Grúzia fővárosában.

A 70 kilogrammos Gercsák Szabina bronzérmet nyert szombaton a cselgáncs világkupa-sorozat tbiliszi Grand Prix-jén a grúz fővárosban, ahol 36 ország 251 versenyzője indult.

Az ifjúsági olimpiai, világ- és Európa-bajnok miskolci lány egy orosz dzsúdós legyőzésével jutott a négy közé, ahol iponnal kikapott a brazil Maria Portelától. A miskolci versenyző a bronzmérkőzésen wazaarival nyert az egy vk-ezüstnél tartó orosz Valentyina Malceva ellen.

Tata, Antalya, Varsó

– Felmérőnek szántuk a versenyt – mondta Flórusz János, az MJC elnök-vezetőedzője. – Három héttel a varsói Európa-bajnokság előtt láttuk, hogy mit kell még tennünk. Hétfőtől szerdáig tovább folytatjuk felkészülésünket, Tatán dolgozunk a nemzetközi edzőtáborban, csütörtökön pedig Antalyába utazunk, a tengerparti városban veszünk részt a török Grand Prix-n, ahol szombaton lép tatamira Szabina. Ezt a viadalt is felmérőnek szánjuk, konkrét célt nem tűzünk ki.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!