boon-sportoldal

2016.07.04. 21:35

Egerszegit leigazolta a Mezőkövesd Zsóry FC

Mezőkövesd - Hétfőn jelentősen erősödött a matyóvárosiak NB I-es labdarúgócsapata.

Mezőkövesd - Hétfőn jelentősen erősödött a matyóvárosiak NB I-es labdarúgócsapata.

Ismeretes, hogy Egerszegi Tamás szerződése június 30-án lejárt a DVTK-nál. A labdarúgót több klub is elhalmozta ajánlataival, s ezek közül a középpályás a Mezőkövesd Zsóry FC-t választotta, a hétfői edzésen az NB I újoncánál jelentkezett játékra. Mivel a sárga-kékek tökéletesen tisztában voltak a képességeivel, ezért gyakorlatilag nyomban egy éves szerződést kötöttek vele.

Pintér Attila hívta

– Vezetőedzőnk, Pintér Attila keresett meg, így azt kell mondanom, hogy az ő hívására jöttem a Mezőkövesd Zsóry FC-hez – mondta Egerszegi Tamás. – Nagyon jó feltételekkel kerültem ide, nem is „haboztam”, elfogadtam a klub ajánlatát. Úgy néz ki, hogy később módom lesz a külföldi szereplésre, s ha megfelelő ajánlatot kapok, akkor, szerződésem szerint, távozhatok Mezőkövesdről.

Ugyancsak az élvonalba a közelmúltban feljutott gárdánál folytatja pályafutását Marek Strestik: a 29 esztendős, csaknem 190 centiméteres középpályás – aki cseh válogatott is volt – két évre kötelezte el magát Pintér Attila együtteséhez.

A klubnál érdeklődtünk Gohér Gergő sorsáról is. Megtudtuk, hogy a Soroksár FC védekező-középpályásának esetleges szerződtetéséről kedden születhet döntés.

Két mérkőzés

A kövesdiek július 6-án, szerdán 18 órától a Kisvárda Master Good gárdájával mérik össze tudásukat a városi stadionban, szombaton pedig az FC Olimpia Szatmárnémeti együttesével találkoznak – később kijelölendő időpontban –, ugyancsak hazai környezetben.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!