boon-sportoldal

2016.04.26. 14:14

Esőmenők voltak a Jabil-bringások

Tiszaújváros - A két meghirdetett távon közel hatszázan álltak rajthoz vasárnap.

Tiszaújváros - A két meghirdetett távon közel hatszázan álltak rajthoz vasárnap.

A Jabil 3próba elnevezésű tiszaújvárosi szabadidősport-eseménysorozat idei szériája április 25-én, vasárnap a kerékpározással vette kezdetét. A meglehetősen zord idő ellenére a két távon közel hatszázan álltak rajthoz.

Erős szél is nehezítette

A névadó főtámogató Jabil Circuit Magyarország Kft. parkolójában „celebrált” 10 órai rajtra lassan, de biztosan eleredt az eső, ám ez cseppet sem szegte kedvét az elszánt sportbarátoknak, akik a 6 pontot érő 38 kilométeres nagy- és a 3pontos, 15 kilométeres kispróba közül választhattak. A mezőnyben ott volt családjával Aczél Krisztián, a Jabil Circuit Kft. ügyvezető igazgatója is.

A távokat és a helyenként erős széllel is nehezített körülményeket leküzdő bringások – a szüleik csomagtartójában utazó 1–2 évesektől a 70 éven felüliekig – a célban jóízűen fogyaszthatták el a babgulyást. Valamennyi résztvevő átvehette a teljesítésért járó egyedi emblémás kompressziós szárat.

Fortuna kegyeltjei egy-egy MTB kerékpárt (Heintz Krisztina – Tiszaújváros és Sávolyi Sára – Tiszaújváros) és két-két darab kerékpáros fejvédőt (Pallagi Anita, Szabó Bianka, Dombi Miklós – Tiszaújváros és Zeke Béla – Újszentmargita), valamint a Jabil-dolgozók további 5 meglepetés ajándékot (Fazekas Gábor – Sajószentpéter, Németh Kinga, Jónás Anita, Gráfné Szőr Judit, Pónus Attila – Tiszaújváros) nyerhettek a próbakönyvek számozása alapján megtartott sorsoláson.

ÉM-SZIS


Június 19-én és július 8-án

A pontvadászat június 19-én az úszással (400 m és 1000 m) folytatódik, majd július 8-án jöhet a befejezést jelentő Jabil 1/3 Maraton, azaz a futás (3,5 km és 14 km). Július 8-án, pénteken a harmadik próba után a 12, vagy annál több pontot teljesítők között értékes sportszer-ajándékcsomagok találnak gazdára. A 15 pontot begyűjtők vesznek részt a fődíjsorsoláson, mely két urnából történik majd. Az egyikben a Jabil Circuit Magyarország Kft. dolgozóinak neve lesz, melyből 1 darab, 1 fő részére szóló berlini utazást (szeptember 23–26. (3 éjszaka), repülőjegy, szállás félpanzióval) sorsolnak ki. A másikban minden más résztvevő neve szerepel, melyből szintén 1 darab, 1 fő részére szóló berlini utazásra jogosult sportember neve kerül majd ki.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!