boon-sportoldal

2015.06.27. 09:27

Elődöntő előtt a Miskolc Renegades

Miskolc - A Miskolc Renegades amerikai futball csapatának a szombaton már a rájátszás keretében, a bajnoki elődöntőben kell meccset játszani a divízió I-ben. Az Eger Heroes elleni meccsüket 14.00-ra írtak ki, amelyet Diósgyőrben, a műfüves pályán tudnak le.

Miskolc - A Miskolc Renegades amerikai futball csapatának a szombaton már a rájátszás keretében, a bajnoki elődöntőben kell meccset játszani a divízió I-ben. Az Eger Heroes elleni meccsüket 14.00-ra írtak ki, amelyet Diósgyőrben, a műfüves pályán tudnak le.A két fél az alapszakaszban elért eredményei alapján került egymással szembe, ugyanis az első négy gárda vehet részt a rájátszásban, és közülük az első két helyen végzett csapat a pályaválasztó, olyan formában, hogy az első a negyedikkel, a második a harmadikkal játszik.

Mivel a miskolci együttes a második lett, így pályaválasztó is abban az elődöntőben, amelyben ez az egy meccs dönt a továbbjutásról (a másik elődöntőben Dunaújváros Gorillaz – Budapest Cowbells II meccset rendeznek). A Miskolc Renegades ezúttal is köszönetét fejezi ki a DVTK-nak, amiért a szombati mérkőzésre - térítésmentesen - rendelkezésükre bocsátották a diósgyőri műfüves pályát.

Az elődöntők győztesei számára két hét múlva folytatódik a küzdelemsorozat, július 11-én, Budapesten rendezik meg ennek osztálynak a fináléját.

Amerikai futball: Divízió I alapszakasz végeredmény

1. Dunaújváros Gorillaz 4 1 137-48

2. Miskolc Renegades 4 1 178-79

3. Eger Heroes 3 2 121-64

4. Budapest Cowbells II 2 3 85-150

5. Budapest Titans 1 4 59-148

6. Tata Mustangs 1 4 42-133


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!