boon-sportoldal

2014.09.02. 09:26

Nem csupán a karate bázisa lesz

Miskolc - Megnyitotta második edzőtermét a Justitia Fuji-Yama SE Miskolcon.

Miskolc - Megnyitotta második edzőtermét a Justitia Fuji-Yama SE Miskolcon.„Szerencsére a megyeszékhelyen egyre többen érdeklődnek a karate, bővebben a harcművészetek iránt, ez indokolta, hogy a Toldi utcán lévő bázis mellett újabb edzőtermet nyissunk, itt, a Győri kapuban” – mondta mindezt az Észak-Magyarországnak Pálinkás András, a Justitia Fuji-Yama Sportegyesület elnöke azt követően, hogy hétfőn megnyílt a második edzőtermük, a Shinto Dojo. Az SE, amint az kiderült, bérli a 180 négyzetméter nagyságú épületrészt, amelyben pusztán az edzőterem területe nagyjából 70 négyzetméter. Az új terem vezetőedzője Vincze Angéla 4. danos karate mester, aki a megnyitón mindenkinek megköszönte a segítséget, a munkát. „Ez a terem növeli a Justi­tia tömegbázisát, a két helyszín között biztosított az átjárás. A hely több lesz, mint ahol csak sportolni lehet. Japán gyógyítás, masszázs, életmód-tanácsadás, és sok-sok családépítő közös hétvégi programmal várunk majd mindenkit” – jelentette ki az 1991-ben korosztályos hayashi-ha shito-ryu világbajnokságot nyert egykori kiváló karatéka.

Induló csoportok

Az eseményen részt vett dr. Mészáros János, a Magyar Karate Szakszövetség miskolci elnöke is.

Vincze Angélát az egyik legügyesebb, legjobb tanítványomnak tartom, aki mindig törekedett a másra, a többre. Gratulálok és örülök neki, hogy mindezt elérte, kívánom, hogy vezesse sikeresen ezt a Dojót. Ahogyan ő is mondta, nemcsak a karate bázisa lesz ez a terem, hanem a japán kultúráé is.

A klub képviselői a helyszínen elmondták még, hogy a jövő héten kezdő csoportok indulnak, amelyekbe várják a 8 évnél idősebb gyerekeket, középkorúakat és felnőtteket. A Toldi utcai teremben Pálinkás András 3. danos mester vezetésével kedden és csütörtökön 18 órás kezdéssel indul kezdő csoport, a Győri kapui teremben pedig Vincze Angéla 4. danos mester vezetésével kedden és pénteken 16.30-17.30 között kezdő csoportnak, hétfőn és csütörtökön 16.30-17.30 között pedig ovis csoportnak (4-7 évesek) indul edzés.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!