boon-sportoldal

2013.11.27. 11:01

Birkózás: eredményes munka, jelentős támogatás

Felsőzsolca - A felsőzsolcai Pokol csárdában a napokban tartotta hagyományos évzáró vacsoráját a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Birkózó Szövetség.

Felsőzsolca - A felsőzsolcai Pokol csárdában a napokban tartotta hagyományos évzáró vacsoráját a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Birkózó Szövetség. Mintegy hetven társadalmi aktíva, egyesületi és szakosztályi vezető, edző és sportoló, versenybíró, valamint neves közéleti személyiség jelenlétében Rónai Kálmán szövetségi elnök értékelte a sportág képviselőinek idei munkáját: méltatta az elért eredményeket és szólt az állam birkózásban vállalt szerepvállalásáról, a műfaj számára megítélt több száz millió forintos anyagi támogatásról, amely nagy örömet okozott a birkózó társadalomnak. Az elnök az eseményen a megyei szövetség támogatásáért hét szponzornak adott át tárgyjutalmat, továbbá sikeres szakmai tevékenységének elismeréseként tizennégy edzőt részesített pénzjutalomban, majd bejelentette, hogy a tervek szerint jövőre mindkét fogásnemben Miskolcon rendezik a veterán országos bajnokságot és az U23-as magyar bajnokságot.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!