boon-sportoldal

2013.03.11. 11:29

Teke: Csúcsra kapaszkodtak a Teknőcök

Ózd - Gyengébb alapszakaszbeli teljesítménye után, a rájátszásban hibátlan maradt, így a Teknőc csapata nyerte meg az idei Amatőr Tekebajnokságot Ózdon.

Ózd - Gyengébb alapszakaszbeli teljesítménye után, a rájátszásban hibátlan maradt, így a Teknőc csapata nyerte meg az idei Amatőr Tekebajnokságot Ózdon. A tizenegyedik kiírásban egy híján egy tucat csapat vett részt, a téli hónapokban a szervezők rendszeres sportolási lehetőséget nyújtottak a benevezett együtteseknek. A győztes Teknőc gárdája két korábbi szuperligás női játékossal megerősítve végzett az élen, megelőzve a tavalyi aranyérmes Kugli Egylet, és az 5Cudar alakulatát. Az egyéni versenyben Berki Marianna győzött 379 fával, másodikként Tóth Mária zárt 375-el, a bronzérem pedig Sztaniszláv Tünde nyakába került, aki 366 fát teljesített. A legtöbbet teliző játékosnak járó különdíjat Berki Marianna vehette át, a legjobb taroló pedig Magyar Zoltán lett.

Az Ózdi Amatőr Tekebajnokság végeredménye:

1. Teknőcök,

2. Kugli Egylet,

3. 5Cudar,

4. Megszakítók,

5. OKSB,

6. NATURA,

7. R.K.S.K.,

8. Öcsi Plusz,

9. Ózdi Kerékpáros Egyesület,

10. Virág és a Fiúk,

11. ZSAKKER.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!