boon-sportoldal

2012.11.25. 10:37

Nem volt esély a pontszerzésre

Az őszi szezon leggyengébb játékéval szenvedett tizenegy gólos vereséget az Ózdi KC NB I/B-s férfi kézilabda-csapata.

Az őszi szezon leggyengébb játékéval szenvedett tizenegy gólos vereséget az Ózdi KC NB I/B-s férfi kézilabda-csapata. A piros-kékek a keleti csoport 10. fordulójában a Törökszentmiklós otthonában maradtak alul. Az első játékrészben még helyenként tartották a lépést a hazaiakkal, a második harminc perc viszont gyakran kilátástalan játékot hozott.

Jegyzőkönyv

Férfi NB I/B Keleti csoport, 10. forduló

CLAAS-Törökszentmiklósi KE - Ózdi KC 36-25 (16-12)

Törökszentmiklós, 400 néző. V.: Dudás T., Serfőző Zs.

Törökszentmiklós: Récsi - Boda (5), Zöldy (1), Nagy T. (5), Szöllősi (1), Gelley (2), CSATÓ (7). Csere: Mészáros B. (k), Losoncz (1), TAKÁCS P. (9), Mészáros G. (-), Musits (1), Csikós L. (4), Kocsis L. (-). Edző: Kis Gergely.

Ózdi KC: Losonczi - Jakab Zs. (-), Scitovszky T. (-), Kiss J. (-), PAPP G. (7), PANYI L. (5), Nyeste B. (5). Csere: Nyitrai (k), Barta D. (2), Koscsó Á. (2), Kocsis R. (1), Lázár S. (3). Edző: Váczi Sándor.

Kis Gergely: - A két csapat legutóbbi mérkőzésén kikaptunk, akkor azon a vereségen a bajnoki bronzérmünk úszott el. Szerettünk volna visszavágni, és tovább folytatni a jó szereplésünket. A vendégek húsz percig tartották velünk a lépést, utána viszont sokkal jobban kézilabdáztunk. Ettől függetlenül további sok sikert kívánok az Ózdi KC-nak, mert az elmúlt idényhez képest rengeteget léptek előre.

Váczi Sándor: - Lefelé tartó formát mutatunk most már hetek óta. A rossz produkció ezen a találkozón csúcsosodott ki, csak egy-két játékos teljesített tudásához méltó szinten. Remélem, hogy a hazai idényzárón javítani tudunk a mérlegünkön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!