boon-sportoldal

2012.11.02. 11:49

Meghódítani Las Vegast

Miskolc - Nagy útra indul a Miskolci VSC három fős fekvenyomó csapata, aki részt vesznek a WPC (World Powerlifting Congress) profi szervezet Las Vegasban megrendezendő világbajnokságán.

Miskolc - Nagy útra indul a Miskolci VSC három fős fekvenyomó csapata, aki részt vesznek a WPC (World Powerlifting Congress) profi szervezet Las Vegasban megrendezendő világbajnokságán.A november 6-11. közötti eseményen közel 700 induló szerepel majd. A Mészáros László, Oláh Ákos és Mészáros Dávid összeállítású trió - akiknek Egyesült Államokbeli részvételét a Jánosik és Társai Kft. támogatja - a RAW mezőnyben saját korosztályában és súlycsoportjában dobogóra, sőt annak a legmagasabb fokára is esélyes.

- A mezőnyben van sok ismerős például „innen” Európából is, de persze mindig vannak olyanok, főleg a helyi nevezők közül, akik okozhatnak meglepetést - mondta a sokszoros világ- és Európa-bajnok, világcsúcstartó Mészáros László. - Bízom benne, hogy jól fogunk szerepelni, jó erőben vagyunk, és a stabil gyakorlatokra fókuszálunk. Nem titkolt célunk, hogy a saját kategóriánk világcsúcsait is megpróbáljuk megdönteni, ha sikerülne, az már egyértelműen az első helyet is jelentené számunkra...

- PA -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!