boon-sportoldal

2012.10.02. 15:21

Felnőtt férfi kosártona az egyetemen

Miskolc - A miskolci férfi felnőtt kosárlabdázás színvonalának emelése és a korábbi eredményességének elérése, lehetőség szerinti növelése céljából nemrégiben egyesítette  erőit a Földes DSE és a MEAFC.

Miskolc - A miskolci férfi felnőtt kosárlabdázás színvonalának emelése és a korábbi eredményességének elérése, lehetőség szerinti növelése céljából nemrégiben egyesítette  erőit a Földes DSE és a MEAFC.A két egyesület vezetésének döntése értelmében az NB II-ben MEAFC néven folytatja a pontvadászatot az együttes. Szintén a sportág híreihez tartozik, hogy ebben az esztendőben útjára indul az új rendszerű Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos (MEFOB) Kosárlabda Bajnokság, amelyben részt vesz a Miskolci Egyetem 23 év alatti hallgatóiból álló csapata is.

Az NB II-ben és a MEFOB-on induló két miskolci férfi csapat hétvégén részt vesz az I. ÉMÁSZ Kosárlabda Kupa felkészülési tornán, amelyre elfogadta a meghívást  az NB I/B-ben szereplő EKF-HÉSz Eger SE és az NB II-es Szerencs VSE gárdája is.

A csapatok október 6-án, szombaton mérik össze tudásukat a Miskolci Egyetem körcsarnokában.

A torna programja

9:00: MEAFC - Miskolci Egyetem

10:45: EKF-HÉSz Eger SE  - Szerencs VSE

14:15: a délelőtti 2 mérkőzés vesztese mérkőzik a 3. helyért

16:00: Döntő

17:45: Eredményhirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!