boon-sportoldal

2012.09.19. 13:32

Nagyot küzdött Kremnicában a Küzdő SE bunyósa

 A napokban Szlovákiában rendezték a muay-thai szabályrendszerű Euroliga döntőjét, amely miskolci sikert (is) hozott.

 A napokban Szlovákiában rendezték a muay-thai szabályrendszerű Euroliga döntőjét, amely miskolci sikert (is) hozott.Véget ért a 2011/2012-es, többfordulós sorozat, melynek versenyei többnyire Csehországban és Szlovákiában zajlottak.

– Szinte egész évben külföldre jártunk – mondta Szepesi Attila edző. – A viadalokon a magyarok mellett elsősorban oroszok, ukránok, szlovákok, csehek, lengyelek és szerben léptek ringbe. Az egyes állomásokon szerzett pontok alapján kialakult finálénak a szlovákiai Kremnica adott otthont. Itt aratott győzelmet a 17 éves Spéth Norbert, aki 60 kilóban küzdött. Az aranyéremig vezető útja nem volt egyszerű, mivel súlycsoportjában huszonheten neveztek. A döntőben a szlovák Matej Maruniakkal csapott össze, végig irányított és a második menetben egy jól irányzott fej- térdrúgással kiütéses sikert aratott.

Nagyon izgult

– A döntőben nagyon izgultam, de nem azért, mert féltem az ellenfelemtől – vette át a szót Spéth Norbert, aki a Baross Szakközépiskolában tanul. – Az első pillanattól kezdve irányítottam, egyetlen másodperc nyugalmat sem engedélyeztem riválisomnak. Nagyon örülök, hogy sikerült feltennem egész éves munkámra a „koronát”.

ÉM-KT

Toborzó  

A Küzdő SE toborzót hirdet és várja az érdeklődőket, akik a miskolci Baross Gábor Közlekedési és Postaforgalmi Szakközépiskola tornatermében jelentkezhetnek.Az edzések időpontjai, kedd: 19.15. Csütörtök: 18.00. Péntek: 19.00. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!