boon-sportoldal

2012.06.26. 10:17

Ötpróbás tábor Londonért

Miskolc - A „Miskolci Nyár 2012” elnevezésű  rendezvénysorozat keretén belül július 6-8. között megtartják a régóta várt Ötpróbás hétvégét is.

Miskolc - A „Miskolci Nyár 2012” elnevezésű  rendezvénysorozat keretén belül július 6-8. között megtartják a régóta várt Ötpróbás hétvégét is.A Kemény Dénes Városi Sportuszoda (Miskolc-Egyetemváros) előtti parkolóban kialakított versenyközpontban három nap alatt, öt próbára (gyalogtúra, úszás, futás, kerékpározás, triatlon) - sportáganként 500 forint nevezési díj befizetése ellenében - lehet jelentkezni. Akinek esetleg nincs meg valamelyik próbája a sorsoláshoz, itt teljesítheti! A betelt könyvek mellé új nyitására is lehetőség kínálkozik, hiszen a hétvégén még abba is össze lehet hozni a sorsoláshoz szükséges 10, illetve a próba-fajtánként minimum 1 pontot. Ebből adódóan még azoknak is érdemes ellátogatni a versenyközpontba, akik  most szeretnének  csatlakozni a rendezvénysorozathoz! Már csak azért is, mert a sorsolás feltétele még, hogy az ötpróbás hétvégén legalább egy próbát teljesíteni kell.

Az „EDF-DÉMÁSZ-Ötpróba London 2012” miskolci utolsó állomásának végén, vasárnap 14 órakor   talál gazdára a fődíj, azok között a sportemberek között, akik a helyszínen tartózkodnak a sorsolás idején. A fődíj nyertese elutazhat a londoni olimpiára!

Bővebb információ a rendező Kis-Galya KSE www.kisgalya.hu  címen elérhető honlapján olvasható.

- SZIS -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!