boon-sportoldal

2012.05.09. 13:52

Nyolcadik helyen végzett az MVSI

A nyolcadik helyen végezett az MVSI csapata a leány kadet kosárlabda országos döntőjében.

A nyolcadik helyen végezett az MVSI csapata a leány kadet kosárlabda országos döntőjében.Budapesten rendezték meg április utolsó hét végéjén a leány kosárlabda kadet országos döntőt, nyolc csapat résztévételével. A mezőny tagja volt a Miskolci Városi Sportiskola együttese is, akik az alsóházi rájátszás megnyerése után, egy sikeres osztályozó megvívásával kerültek be a legjobbak közé. A fináléban azonban nem sikerült túl jól a miskolciak számára, mind a három meccsüket elvesztették, és végül a nyolcadik helyen végeztek. A döntő annyi pozitívumot azért hozott, hogy a dobóversenyben – amelyben minden együttesből két-két játékos indult – az MVSI két játékosa, Kundráth Kiara és Dubei Debóra végzett az élen, holtversenyben. Utóbbi játékos még egy különdíjat is elhozott, ő lett a miskolci csapat legjobbja, és nem mellékesen beválasztották a döntő All Star csapatába.

– Az éves teljesítménnyel meg vagyok elégedve, hétről hétre, láttam a fejlődést, úgyhogy a nyolcadik hely ellenére sem vagyok csalódott – mondta az MVSI edzője, Dubeiné Balogh Gabriella. – Sajnos, a döntőben nem tudtuk azt hozni, amiben előzetesen reménykedtünk, több egyéni jó teljesítményre lett volna szükség ahhoz, hogy meccset, meccseket tudjunk nyerni. Egy kis pluszt kellett volna még hozzátennie mindenkinek ahhoz, amit a fináléban nyújtott, és akkor most még szebb eredményről beszélhetnénk.

 Eredmények

Negyeddöntő: Vasas-Basket – Miskolci Városi SI 63-34. Az 5-8. helyért: Miskolci Városi SI – Pécsi VSK 51-65. A 7. helyért: Miskolci Városi SI – Kecskeméti SI 41-59.

A végeredmény: 1. Vasas-Basket, 2. Soproni Darazsak ,,A”, 3. Csata DSE, 4. AKSC Szekszárd ,,A”, 5. Pécsi VSK, 6. BSE, 7. Kecskeméti SI, 8. Miskolci Városi SI.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!