boon-sportoldal

2012.04.10. 13:28

Utánpótlás válogatottakat adnak

A miskolci floorballéletben mindig akadnak egyéni sikerek is.

A miskolci floorballéletben mindig akadnak egyéni sikerek is.Májusban szlovákiai Nyitra ad otthont az ötödik női U19-es vb-nek, ahol a házigazda mellett, a világ elitjébe tartozó Svédország és Svájc válogatottjai ellen is pályára lép majd hazánk csapata. Az egyetlen miskolci igazolt női játékos, Drótos Gyöngyi is ott van az utazó keretben, így van kiért szorítania a borsodi szimpatizánsoknak. A napokban Kartalon tartotta első felmérőjét az újonnan kinevezett fiú U19-es válogatott edzője, Siklósi Evelin és stábja. A miskolci csapatot: Hudák Milán, Firtkó Péter, Groza András, Popik Zoltán képviselte.A jobb eredmények eléréséhez külsős edző bevonását is tervezik a miskolciak.

Támogatókat keresnek

A felnőtt és utánpótlás csapatok mellé várják, mindazon edzők, pedagógusok jelentkezését, akik tehetséget éreznek magukban egy új környezetben és sportágban való sikerek eléréséhez. A közös munka anyagi hátterének fedezésére szintén támogatókat keres az egyesület vezetése: bíznak mecénás pályázatuk sikerében és más forrásokat is megcéloznak. Minden forintra szükségük van, hiszen jelenleg az utazások, edzések és mérkőzések költségeit a csapattagok önerőből fedezik.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!