boon-sportoldal

2012.04.02. 16:32

Terepen futottak ötpróbás pontokért

Miskolc - Az „EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012” elnevezésű szabadidősport rendezvénysorozat idei miskolci szezonja április 1-én terepfutással folytatódott.

Miskolc - Az „EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012” elnevezésű szabadidősport rendezvénysorozat idei miskolci szezonja április 1-én terepfutással folytatódott.A rendező Kis-Galya KSE  tagjai a versenyközpontot ezúttal egy korábbi jól bevált helyszínen, a Miskolctapolcai Általános Iskolában jelölték ki, ahol a hideg, szeles, helyenként hódarával kísért időjárás ellenére 270 sportember adta le jelentkezését a három táv (7,5 km, 11,5 km, 23 km)  valamelyikére. A 133 diákot számláló iskolai csoportok közül a miskolci Bláthy Ottó Szakközépiskola 46 résztvevővel nyerte meg az aktuális „mozgósítási versenyt”. Rajtuk kívül a középfokú tanintézeteket a Gábor Áron, a Szemere, a Szentpáli, az Andrássy, a Földes képviselte, míg az általános iskolák közül a Kistokaji, a Hunyadi, a Petőfi és a Fazekas diákjai, tanárai mozdultak rá a pontokra.

A pontokért járó egyedi emblémázott ajándékokat ezúttal is át lehetett venniük azoknak, akiknek regisztrálva van a kártyájuk a www.otproba.hu honlapon.

További lehetőségek

A folytatásban április 22-én a kerékpáros próba következik. A június 9-én megrendezendő 20. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékversenyen (www.hegyimaraton.hu) is lehet majd tovább gyűjteni futó-pontokat.

A Kis-Galya KSE tervei között szerepel július 6-8. között egy „Ötpróbás-hétvége” megvalósítása. Itt azok is esélyt kapnak az olimpiai utazás elnyerésére, akik még eddig nem kapcsolódtak be a sorozatba. A három nap programját úgy állítják majd össze, hogy a sorsoláson való részvételhez szükséges 10 pontot be lehessen gyűjteni. Minden sportágból lesz tehát legalább egy mini próba.

Bővebb információt a www.kisgalya.hu és a www.otproba.hu honlapokon olvashatnak az érdeklődők, illetve ugyan erre a célra  a 30/928-4233-as telefonszám is rendelkezésre áll.

- SZIS -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!