boon-sportoldal

2012.04.18. 15:56

Két keréken, három távon

Az „EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012” elnevezésű szabadidősport rendezvénysorozat április 22-én, vasárnap, Szirmabesenyőben a kerékpáros próbával folytatódik.

Az „EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012” elnevezésű szabadidősport rendezvénysorozat április 22-én, vasárnap, Szirmabesenyőben a kerékpáros próbával folytatódik.A kerékpáros próbát rendező Kis-Galya KSE tagjai a szirmabesenyői Szinyei-Merse Pál  Általános Iskolában (Állomás u. 1.) 8 órától várják a próbázókat, akik a 20 km-es mini (1 pont), a 40 km-es közepes (2 pont) és a 76 km-es nagypróbán (4 pont) gyűjtögethetik tovább egységeiket. A próbakönyv ára és az egyéni nevezési díj 500 forint, míg az iskolai csoportoknak 15 fő felett - iskolai próbakönyvvel - személyenként 100 forintot kell fizetniük a jelentkezéskor. Az iskolák nevezése folyamatos, a jelentkezést a [email protected] e-mail címen is meg lehet tenni.

A 40 és a 76 km rajtja 9 órakor lesz, míg a 20 km résztvevői 10 órakor indulnak el. A nagypróba fordítójában és a célban izotóniás ital és víz várja a sportolókat, akik számára a bukósisak használata ajánlott, a KRESZ betartása viszont kötelező, hiszen a kisforgalmú út nem lesz lezárva!

Fontos, hogy mindenki regisztrálja be próbakönyvét a www.otproba.hu oldalon, mert ellenkező esetben nem tudja megkapni a pontjaiért járó ajándékot! A próbákon kiérdemelt pontokat Fundango-sportszerekre  lehet beváltani. 10 pontért kulcstartót, 20 pontért baseballsapkát, 30 pontért hátizsákot, 40 pontért polár felsőt lehet átvenni a célban. A sorozat végén a 2012-es ötkarikás játékokra szóló jegyeket sorsolnak ki a legalább 10 pontot összegyűjtő résztvevők között!

További információt a www.kisgalya.hu és a www.otproba.hu honlapokon olvashatnak az érdeklődők, illetve ugyan erre a célra a 30/928-4233-as telefonszám és a [email protected] e-mail cím is rendelkezésre áll, csakúgy, mint a facebook.

- SZIS -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!