boon-sportoldal

2012.04.10. 15:04

DKSK-MISI: szombattól az utolsó kör

Szombaton a BSE-t fogadja a diósgyőri női kosárlabdacsapat.

Szombaton a BSE-t fogadja a diósgyőri női kosárlabdacsapat.Azzal, hogy a vasárnap este a harmadik meccsen is legyőzte a DKSK-MISI gárdája az ELTE-BEAC Újbuda együttesét a női kosárlabda NB I/A csoport rájátszásában, a 9-12. helyért zajló, két nyert meccsig tartó párharcban, biztossá vált, hogy a piros-fehérek a következő évadot is az élvonalban kezdik. A rájátszás utolsó köre már csak arra ad majd választ, hogy a Diósgyőr a 9. vagy a 10. helyen zár. Az erről döntő csatában a BSE-FCSM lesz a miskolciak ellenfele, akik ellen két nyert mérkőzésig tartó párharcot kell vívniuk. Mivel a két csapat közül az alapszakaszban a DKSK-MISI végzett előkelőbb helyen (kilencedikként, a BSE pedig utolsóelőtti, vagyis 11. volt), így ők lesznek a kedvezményezettjei a csatározásnak, ami azt jelenti, hogy amennyiben szükség lesz harmadik mérkőzésre, akkor annak is a Diósgyőr lesz a pályaválasztója (ahogy az elsőnek is, a másodiknak pedig a BSE).

A két csapat küzdelme ezen a héten szombaton 18 órakor Miskolcon, a városi sportcsarnokban kezdődik, a versenykiírás szerint a jövő héten szerdán Budapesten folytatódik, és ha nem ekkor, akkor három nappal később, vagyis szombaton, Miskolcon ér véget.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!