boon-sportoldal

2012.02.20. 09:22

Siófokon, külföldön

A DVTK-nak a felnőtt csapathoz tartozó három játékosa nem utazott el a törökországi edzőtáborozásra, ahonnan pénteken érkezett haza a piros-fehérek 25 fős kerete. A létszám feletti Halgast, Menougongot és Pál Sz.-t érdeklődés esetén kölcsönadná a DVTK. 

A DVTK-nak a felnőtt csapathoz tartozó három játékosa nem utazott el a törökországi edzőtáborozásra, ahonnan pénteken érkezett haza a piros-fehérek 25 fős kerete. A létszám feletti Halgast, Menougongot és Pál Sz.-t érdeklődés esetén kölcsönadná a DVTK. Halgas néhány napja úgy nyilatkozott az Észak-Magyarországnak, hogy ha nem talál csapatot, akkor hétfőn edzésre jelentkezik. Hogy így lesz-e Pál Sz. és Menougong esetében, azt egyelőre nem tudni. Előbbi szombaton a Siófok színeiben edzőmeccset játszott szombaton délelőtt, utóbbi pedig információink szerint külföldön volt az elmúlt napokban, menedzsere társaságában, hogy új csapatra leljen. Az biztos, hogy hétfőn lezárul az átigazolási időszak Magyarországon (illetve az amatőröknek számára kedden), vagyis fogytán a tárgyalásokra fordítható idő.

Ezzel összefüggésben ugyanezt a kérdést tettük fel vasárnap Dudás Hunornak, a DVTK-t működtető cég ügyvezetőjének, amit csütörtökön is – és amire pár napja azt válaszolta, hogy ha hazaérnek akkor ülnek le ezt megbeszélni –, nevezetesen, hogy befejezettnek tekintik-e a négy játékos (Fernando, Frizoni, Vági, Sekour) leigazolásával a téli erősítést.

– 90 százalék, hogy igen, azért 10-zel kevesebb a biztosnál, mert amíg le nem zárul az átigazolási időszak, addig van esély arra, hogy esetleg beessen egy olyan jó játékos, akinek a fogadására nem mondhatunk nemet – válaszolta Dudás Hunor.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!