boon-sportoldal

2012.01.08. 19:49

Albrecht-MVSC-MISI: Csupán a "nyitóban" hozták magukat

Nem volt - igazán - esélye az Albrechtnek vasárnap délután Budapesten.

Nem volt - igazán - esélye az Albrechtnek vasárnap délután Budapesten.A fővárosiaknak "állt a zászló" a vasárnapi NB I-es női bajnokin, de az első szett első felében jó támadásokat vezetett az MVSC, bizonyos szakaszában a játszmának irányított is (11-12) a Vasút. Még 18-17-nél sem lehetett tudni, melyik gárda kerül előnybe, ám ekkor a BSE kivédekezett miskolci akciókat, másrészt becsúsztak nyitásfogadási hibák a zöld-fehéreknél, aminek egyenes következménye lett a hazai vezetés.

Elkedvetlenedtek

A második felvonásban leragadt Toma Sándor csapata, 13-3-nál már eldőlt a szett sorsa. Az MVSC nyitásfogadásban pontatlanná vált, ezen felül a BSE blokkokban is megfelelő százalékban teljesített. A fővárosiak akarata érvényesült a pályán, határozottan ütöttek mind centerben, mind pedig a széleken. A következő menetben sem változott a meccs képe, a miskolciak elkedvetlenedtek, bár 9-3-ról még sikerült a zárkózás 12-7-re. A budapestiek ettől közelebb nem engedték vendégeiket (19-11), és kihasználva a terem adta lehetőségeket is szerezték meg a győzelmet.

ÉM-MI

Jegyzőkönyv

Budapest SE-FKF Zrt. - Albrecht-MVSC-MISI 3:0 (19, 10, 14)

Budapest, 150 néző. V.: Csizmarik, Bodrogi.

BSE: Horváth, Tóthné, Hackl, Szombathelyi, Vacsi, Tálas. Csere: Tóth A. (liberó), Lakatos (liberó), Antal, Dzunic. Edző: Fésűs Irén.

Albrecht: Oláh, Sitkey, Rédei, Kovács, Szajkó, Szabó. Csere: Nagy (liberó), Csarkó, Kiss V. Edző: Toma Sándor.

Fésűs Irén: - Nagyon készültünk erre a mérkőzésre, ezért örülök annak, hogy így játszottunk.

Toma Sándor: - Sajnálom, hogy csak az első szettben tudtunk egységes, jó röplabdát produkálni. Nem hoztuk azt a teljesítményt ezúttal, mint amit az otthoni BSE elleni mérkőzésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!