boon-sportoldal

2011.12.13. 16:03

Visszatért Borsodba Szalai

Szerdán 18 órától Dágon játssza az MK nyolcaddöntő-visszavágót a barcikai együttes.

Szerdán 18 órától Dágon játssza az MK nyolcaddöntő-visszavágót a barcikai együttes.Az első mérkőzést november 30-án rendezték a vegyészvárosban, és a házigazda VRCK 3:0-ra nyert. Tehát, Lehóczkyéknak ezúttal egy szett megnyerése is elegendő a továbblépéshez, akik ebben az esetben készülhetnek majd a KALO-MÉH KSE ellen, ugyanis az már korábban eldőlt, hogy ezen párharc győztesének a kecskemétiek jutnak a legjobb négybe kerülésért. Az észak-borsodi röplabdabarátokat azonban nem a dági fellépés tartotta elsősorban lázban a napokban, ugyanis még az előző hét végén elterjedt a hír, amely szerint a Vegyész RC egykori ütője, Szalai Szabolcs visszatér korábbi egyesületéhez. A 202 centiméter magas röplabdázó egy éve éppen Kazincbarcikáról ment Katarba, aztán pedig a nyáron Ausztriába igazolt.

Végig is maradna

– Így van, itt vagyok Barcikán – mondta lapunknak kedden Szalai Szabolcs, akitől rögtön azt kérdeztük: miért jött el az Amstettentől? – Mostanra forrta ki magát az a dolog, hogy nem megy együtt, ennyi... Úgy láttuk jónak, ha emiatt azonnal lépünk, és felbontjuk a szerződést, mert így január 15-ig még van lehetőségem máshová menni.

Az ütő hétfőn vett részt első Vegyész-tréningjén, majd járt sportorvosnál, és elméletileg a dági kupavisszavágón már játéklehetőséghez is juthat, miután a papírjai rendben vannak.

Dudás András edzővel született egy olyan megállapodás, hogy ha megfelelő külföldi ajánlatot kapok, akkor elmehetek, de ha ez nem jön össze, akkor szívesen maradok a szezon végéig is a VRCK-ban.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!