boon-sportoldal

2011.12.09. 13:08

Értékes Lóci-ezüst

A Balassagyarmaton megrendezett III. Palóc Kupán vett részt az ózdi Lóci DSE 1999-es születésű fiú kézilabda csapata.

A Balassagyarmaton megrendezett III. Palóc Kupán vett részt az ózdi Lóci DSE 1999-es születésű fiú kézilabda csapata. A tornára meghívást kapott az előző év magyar bajnoka a Bp. Honvéd SE, az országos döntőben szereplő Váci KSE és az országos elődöntőig jutó KÉZIUTPOT PLER csapata is. Az ózdiak ebben az erős mezőnyben az előkelő második helyezést érték el. A csoportmérkőzések után az elődöntőben a PLER-t győzték le két góllal, a fináléban viszont a Váci KSE három találattal jobbnak bizonyult náluk. A torna nagyon jól szolgálta az ERIMA Országos Gyermekbajnokságra való felkészülést. A gólkirályi címet a Lóci DSE játékosa, Molnár Ádám szerezte meg, aki a négy mérkőzésen összesen 21 alkalommal talált az ellenfelek hálójába.

A Lóci DSE eredményei:

A csoportban: Lóci DSE – Beszterce DSE Salgótarján 17-12, Lóci DSE – Bp. Honvéd 14-19. Az elődöntőben: KÉZIUTPOT PLER – Lóci DSE 13-15. A döntőben: Lóci DSE – Váci KSE 12-15.

ÉM - ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!