boon-sportoldal

2011.11.29. 18:47

Vegyész RC: Megfelelő eredményben bízik az univerzál

A Dági KSE-t fogadja szerdán 18 órától a VRCK az MK-nyolcaddöntő első találkozóján.

A Dági KSE-t fogadja szerdán 18 órától a VRCK az MK-nyolcaddöntő első találkozóján.Gyakorlatilag két olyan együttes meccsel egymással a KSK-csarnokban, amely kívülről, belülről ismeri a másikat, pontosan tudja, hogy mire számíthat a riválistól.

– Hát, ez nagyjából így van... – ismerte el Csizmadia János, a Vegyész RC univerzálja. – A keretükben nem történt változás a legutóbbi bajnokink óta, amelyen átlójuk, Oszuska Zoli nem tudott sérülés miatt pályára lépni, így a vártnál könnyebb dolgunk volt. Az ő személye mellett még jellemzője a Dágnak a gyors játék, illetve a széleken való támadás, de pillanatnyilag, legalábbis a jelek szerint, nincsenek nagy formában, a hét végén Szolnokon csak 3:2-re tudtak győzni, elveszítettek egy pontot. Nekünk megy hazai környezetben, mindenki tarthat tőlünk itthon, ha a nyitások mellett a nyitásfogadásokban is hozunk egy jó átlagot, akkor, azt gondolom, nincs mitől félnünk.

Nem a Kecskemét

Mivel két azonos osztályban szereplő csapatról van szó, rendeznek visszavágót is, mégpedig december 14-én. A párharc továbbjutója a Kalo-MÉH Kecskeméttel csap majd össze a négy közé kerülésért, amely már kiejtette a Veszprémi RC-t.

– Egyelőre az a fontos, hogy túljussunk a Dágon, ez a téma, nem pedig a Kecskemét – fogalmazott Csizmadia János. – Remélem, tudunk egy olyan eredményt most hozni, hogy náluk, a visszavágón ne kelljen izgulnunk. Merthogy ott elég szoros mérkőzéseket szoktunk vívni, a múltban mindig meggyűlt a bajunk velük Dágon...

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!