boon-sportoldal

2011.11.03. 16:17

Az Angyalföldre utazó diósgyőri drukkereknek

<div>A Vasas elleni mérkőzésre utazóknak ad segítséget a BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitányság tájékoztatója, amit változtatás nélkül közlünk.

A Vasas elleni mérkőzésre utazóknak ad segítséget a BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitányság tájékoztatója, amit változtatás nélkül közlünk.

A labdarúgó NB 1 hétvégi fordulójában az Vasas - Diósgyőr labdarúgó mérkőzés kerül megrendezésre november 5.-én 15.00 órai kezdettel az Illovszy Rudolf stadionban.

Kérjük, hogy a gépkocsikkal vagy autóbuszokkal érkező vendégszurkolók az M3 autópálya 24 KM-nél lévő LUK OIL pihenő benzinkút parkolójában gyülekezzenek 13.00 és 13.30 óra között, innen legkésőbb 13.40 perckor rendőri felvezetéssel kísérjük a drukkereket a stadionhoz. Kérjük, hogy aki önállóan érkezik, legkésőbb az is 14.30 percig érkezzen a Fay utcából nyíló Csizma utcába, ahol a vendégszurkolók gépjárműveikkel egy lezárt részen parkolhatnak. Ajánlott útvonal M3 autópálya bevezető szakasza - Róbert Károly krt - Lehel u.- Béke u. - Fáy utca Csizma utcai parkoló.

 

A vonattal érkezőknek a figyelmébe ajánljuk, hogy a menetrendszerinti járatok a Keleti pályaudvarra érkeznek, a MÁV csak különvonat esetén tudja biztosítani - ha a klub kifizeti - hogy a járat a Angyalföldi pályaudvarra érkezzen. A vonattal érkező szurkolókat rendőri kísérettel fogjuk a Keleti pályaudvarról a stadionhoz kísérni. A beléptetés a szokottnál lassúbb lesz, mivel a mérkőzésre nagy számú vendégszurkoló érkezése várható.

Felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk!

Köszönjük megértésüket!

BRFK XIII. ker. Rendőrkapitányság 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!