boon-sportoldal

2011.10.04. 15:25

Pajkos: "Ötgólos hátrányban is volt tartása a csapatnak"

Pajkos Jánost, a DVTK és a DVSC egykori szakvezetőjét, a mérkőzés előtt is megkérdeztük arról, hogy mire számít, és kíváncsiak voltunk arra is, hogy a látottak alapján mi a véleménye a két csapat vasárnapi mérkőzéséről.

Pajkos Jánost, a DVTK és a DVSC egykori szakvezetőjét, a mérkőzés előtt is megkérdeztük arról, hogy mire számít, és kíváncsiak voltunk arra is, hogy a látottak alapján mi a véleménye a két csapat vasárnapi mérkőzéséről."A Debrecen ezen a napon más sebességi fokozatban játszott, ami nem jelenti azt, hogy a Diósgyőr ne lenne hasonlóra képes, de ezen a napon más volt a ritmusuk – mondta Pajkos János. – Lehet, hogy egy picit elaltatta a DVTK-t, hogy a sajtó ennyire foglalkozott velük, de az ötgólos vereséget nem látom tragikusnak. Egy szezonban egy ilyen meccs biztosan van, amikor nem jön össze semmi, szerintem ez volt ez a mostani a Diósgyőrnél."

Nem estek össze

Pajkos János szerint az 5-0 nem túlzott eredmény a játék képe alapján, de nem is szégyen.

"Nem arról van szó, hogy a DVTK összeesett volna. Ötgólos hátrányban is volt tartása a csapatnak, ha már pontot szerezni nem tudtak, legalább egy becsületgól megszerzésén iparkodtak. De ezen a napon ez sem sikerült. Van azért pozitívuma is ennek a mérkőzésnek a vesztes fél számára, ez pedig a közönség magatartása. Az, hogy egy ilyen meccs után is pacsizik a közönség a játékosokkal rendkívül beszédes, ezek szerint a szurkolótábor tudja, hogy honnan indultak és fel tudja dolgozni az ilyen típusú élményeket is."

ÉM-BCS


Egyetlen játékosa teljesítményével sem volt elégedett Benczés Miklós, a DVTK edzője.

“Hiányzott az a szenvedély a csapatból, ami a közönségben megvolt” – nyilatkozta Benczés Miklós, a DVTK vezetőedzője az 5-0-ás debreceni vereség után. Ön szerint ki volt a DVTK legjobbja?

Debrecen – Ellátogattunk az Oláh Gábor utcai stadionba, hogy megtudjuk pontosan honnan zuhant le a szurkoló a DVSC-DVTK meccs után.

Egy – megérett a meggy, Kettő – csipkebokor vessző, Három – te vagy az én párom, Négy – te kis leány hová mégy, Öt – érik a tök… (Magyar mondóka – részlet.) Juhász-Léhi István jegyzete.

Debrecen – Konvojban, rendőri felvezetéssel a DVSC-TEVA vs. DVTK NB I-es futball rangadóra.

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 11. fordulójában DVSC-TEVA együttese a Diósgyőri VTK gárdáját fogadta vasárnap 16 órától. A keleti rangadóról élőben tudósítottunk portálunkon!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!