boon-sportoldal

2011.09.25. 18:52

Újabb siker

Labdarúgó Heves megyei II. osztály Keleti csoport, 6. forduló:

Labdarúgó Heves megyei II. osztály Keleti csoport, 6. forduló:

Erdőtelek – Borsodnádasd 2-4 (1-3)

Erdőtelek, 100 néző. V.: Láncos.

Erdőtelek: Tóth – Pusoma A., Oszláczi, Forgács (Csontos), Farkas, Suha, Pusoma L. (Tilinszki), Bóta, Oláh (Illés), Gordos (Bakos), ifj. Pusoma L. Játékosedző: Pusoma László.

Borsodnádasd: Csák – Váradi R., Váradi M., Érsek Péter (Érsek Partik), Horváth F., Szatmári, Nagy (Takács), Juhász, Tankó R., Tankó D., Váradi I. Edző: Érsek Emil. G.: Suha (2), ill. Juhász (3), Forgács (öngól). Jók: az egész csapat, ill. Juhász (a mezőny legjobbja), Horváth F., Váradi M. Ifi: 2-3.

Pusoma László: – Hazai részről a küzdelemmel nem volt gond, egy szervezettebb jobb csapattól nem szégyen kikapni.

Érsek Emil: – Nem csak az ellenféllel, hanem több mindennel kellett megszenvednünk. A győzelmet szponzorunk napokban született kisfiának, Kovács Zsombornak és szüleinek ajánljuk.

Az 5. fordulóban a elmaradt Borsodnádasd – Parád meccs három pontját, 3-0-s gólkülönbséggel a nádasdiak kapták meg, mivel az ellenfél nem állt ki, és a két csapat tavaszi egymás elleni mérkőzését Borsodnádasdon kell megrendezni. Ez egyben azt is jelenti, hogy a borsodi együttesnek száz százalékos teljesítménye.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!