boon-sportoldal

2011.09.14. 13:09

Hat Maci-fiatal az ellenfél csapatában

Szerdán este fél 7-től a korosztályos nemzeti együttes a vendég a Népkertben.

Szerdán este fél 7-től a korosztályos nemzeti együttes a vendég a Népkertben.Az ősszel az utánpótlás-válogatott is ott lesz a magyar hokibajnokságban, és versenyen kívül tíz mérkőzést játszik – minden honi gárdával kettőt-kettőt. A fiatalok számára elsősorban azért biztosítja ezen meccseket a szövetség, hogy a csapat megfelelően felkészüljön a decemberi, donyecki divízió II-es világbajnokságra, amelyen Litvánia, Ukrajna, Hollandia, Koreai Köztársaság és Spanyolország társaságában vesz részt.

Ez is fontos

Az Eric Thurston által vezetett válogatott valamennyi alkalommal szerdán fog jégre lépni, azért, hogy elkerülje a klubok találkozóit. A bemutatkozás most történik meg, a miskolci jégcsarnokban. A szakvezetők megállapodása alapján az MJJSE ezen összecsapásra ,,kölcsönadja" hat fiatal hokisát, Gyenes Dávidot, Miskolczi Márkot, Orosz Szilvesztert, Túróczy Örst, Ritó Lászlót, és Tóth-Jávor Ádámot, ami azt jelenti, hogy a sárga-feketék három sorral állnak ki a szerda esti mérkőzésen. Greg Lindqvist, a Jegesmedvék trénere ezzel együtt úgy gondolja, ez is egy fontos meccs, erős ellenfél ellen, amelyre ugyanúgy készültek, mint a többi találkozóra.

A mérkőzésre a már megváltott bérletek érvényesek, mindenki más jelképes áron, 300 forintért válthat jegyet.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!