boon-sportoldal

2011.08.09. 17:50

Komlósi Ádám Kazincbarcikán folytatja pályafutását

Rendhagyó szezonnyitó sajtótájékoztatót tartott kedden a KBSC.

Rendhagyó szezonnyitó sajtótájékoztatót tartott kedden a KBSC. Szitka Péter polgármester kiemelte, hogy az önkormányzat 270 millió forintot fordít büdzséjéből sportcélokra, ami pedig a labdarúgást illeti: a város életében kiemelt szerepet tölt be a futball, így a tulajdonossal vállvetve mindent megtesznek az NB II-es csapat (és a szakosztály) sikere érdekében.

Komoly kihívás

Ezután kinyílt a klubterem ajtaja és megjelent Komlósi Ádám, aki már a visszavonulás gondolatával „játszott”, de végül egy évet még levezet a sárga-kékeknél.

– 1994-ben húztam utoljára magamra a barcikaiak mezét – jelentette ki a DVSC-TEVA sokszoros bajnokcsapatától érkezett védő, aki több BL-mérkőzésen is pályára lépett. – Számomra komoly kihívás lesz az NB II, nem csupán magamnak kell megfelelnem, hanem csapattársaimnak és a szurkolóknak is.

A KBSC céljairól Szabó János vezetőedző beszélt:

– Keretünk jelentősen megerősödött, felkészülésünk pedig jól halad. Az 5-8. hely valamelyikét akarjuk megszerezni a bajnokságban! A KBSC szerdán 18 órától a Pete András stadionban Felsőtárkány együttesével játszik edzőmérkőzést.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!