boon-sportoldal

2011.08.18. 07:17

Kiss Pál Tamás újra gokartba ül

A miskolci Kiss Pál Tamás visszatér a gokartok világába.

A miskolci Kiss Pál Tamás visszatér a gokartok világába.A Right Guard Racing motorsport program versenyzőjének visszatérés csak egy hétvége erejéig tart, ugyanis az augusztus 19-21. között a győri Extrém Motorsport Fesztiválon nem csupán jelenlétével, de versenyzésével is megörvendezteti a látogatókat.

A hétvégi rendezvényen rengeteg kategóriában mérettetik meg magukat a versenyzők a kisgyerekektől egészen a profikig. Kiss Pál Tamás Rotax Max kategóriában versenyez majd teljes erőbedobással, a szabadedzések pénteki és szombati napon zajlanak, vasárnap az időmérő edzéseké és a futamé a főszerep.

ÉM-FM


Mogyoród (MTI) - A 11. helyen zárta Kiss Pál Tamás a Forma-1-es Magyar Nagydíj betétfutamaként megrendezett GP3-as kategória első versenyét szombaton a Hungaroringen.

Budapest - Szerdán bemutatták Kiss Pál Tomi Tomi autójának külön erre az alkalomra, a magyar közönség tiszteletére készült egyedi grafikáját, mely egy különleges magyar népi motívum.

Kiskunlacháza - Rendhagyó napon van túl a magyar autósport két fenegyereke. A GP3 barcelonai futamgyőztes Kiss Pál Tamás és Michelisz Norbert, aki múlt hétvégén a Hungaroringen megrendezett WTCC futamon a dobogó második fokára állhatott, kipróbálták a leggyorsabb utcai autóként számon tartott Ariel Atom autót.

tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!