boon-sportoldal

2011.07.24. 11:25

MJJSE: Popovics visszatért, régi-új játékos is érkezhet?

Augusztus elsején, hétfőn délelőtt tartja első edzését az MJJSE-nél Kjell G. Lindqvist.

Augusztus elsején, hétfőn délelőtt tartja első edzését az MJJSE-nél Kjell G. Lindqvist.

Már csak néhány nap és megkezdi a felkészülést a 2011/2012-es szezonra a Miskolci Jegesmedvék JSE ob I-es és Mol Ligás hokicsapata, amelyet az új évadban svéd szakember irányít majd. Azt, hogy milyen játékosállománnyal, összetételben fognak a Macik az első őszi meccsen kikorcsolyázni, egyelőre nem tudni, de több dolog már eldőlt, illetve biztosnak látszik. A korábbi, kanadai légióból (Derton, Bonar, Waddell, Bartzen) senki sem húz szerelést a Népkertben, Láda Balázs a Sapa Fehérvárnál folytatja, míg Majoross Gergely a MAC-nál vállalt edzői feladatot.

Svédekkel

A helyi, miskolci jégkorongozók közül két-három ember további szerepvállalása kérdéses, vagyis minimum öt-hat új emberre szüksége van (volt) a Jegesmedvék szakemberének (a Saluga, Dubek, Sijka hármas, illetve Szilágyi, Rafaj és Budai K. maradása bizonyos). Miután Kjell G. Lindqvist svéd, ,,északi" nemzetiségű hokisok érkezésére van a legnagyobb esély, de információink szerint szóba került erősítés gyanánt olyan hokis is, aki korábban már terelte a pakkot Miskolcon. Ami viszont tény, hogy egy év ,,Stars-os" kitérőt követően visszatért a sárga-feketékhez a 21 esztendős támadó, Popovics Patrik. Kjell G. Lindqvist – aki a jövő hét második felében érkezik Miskolcra – a negyedik sorban a helyi utánpótlás legjobbjainak kíván majd bizonyítási lehetőséget adni.

Úgy tudjuk, a pontos változásokról a klub a jövő héten tájékoztatja a szurkolókat.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!