boon-sportoldal

2011.07.26. 19:58

Gallardo és Pál nélkül a KTE ellen

Kedden ülésezett az MLSZ fegyelmi bizottsága, a grémium az FTC ellen kiállított két diósgyőri játékos ügyét is tárgyalta.

Kedden ülésezett az MLSZ fegyelmi bizottsága, a grémium az FTC ellen kiállított két diósgyőri játékos ügyét is tárgyalta.Mint ismeretes az elmúlt vasárnap 1-1-es döntetlennel végződő találkozón a chilei Alvaro Garcia Miquel játékvezető előbb a DVTK spanyol légiósát, Francisco Gallardót küldte le a második sárga lap után a pályáról a 38. percben, majd a 84.   percben Pál Szabolcs kapott pirosat a dél-amerikai sporitól.

A DVTK két játékosa az MLSZ fegyelmi bizottságának a döntése alapján 1-1 meccses eltiltást kapott, így nem játszhatnak az NB I 3. fordulójában vasárnap 16 órától sorra kerülő Diósgyőri VTK - Kecskeméti TE bajnoki mérkőzésen.


Kapcsolódó cikkek:

7 órája | Annyira vicces volt a szpíker erőlködése vasárnap este a sportcsatornán a Fradiért, mint amikor az unokaöcsém husángot vágott Varbón a közeli bozótosban. Közel húsz éve, egy kupameccsen. Mondván, hogy elcsalja a bíró a meccset, amit ugye nem lehetett tűrni. JLI jegyzete.

Megtöltötték a vendégszektort a diósgyőri szurkolók a Ferencváros otthonában és a szakadó eső ellenére is szüntelenül bíztatták a DVTK-t, a kilenc emberrel kiharcolt döntetlent pedig fergeteges fieszta követte az Üllői úton. Nézze meg a fotókat és a videókat!

Luque remek szabadrúgásgólja jelentette az egy egységet a Diósgyőrnek.

Kettős emberhátrányban szerzett pontot a DVTK a Ferencváros otthonában. Ön szerint ki volt a piros-fehérek legjobbja?

Az akarás előtt le a kalappal, a csapat kivitte a szívét a pályára, de ez néha kevés, a jó végjátékot hiányoltam“ - nyilatkozta Benczés Miklós, a DVTK vezetőedzője az Albert-Stadionban kiharcolt diósgyőri bravúr után.

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 2. fordulójában vasárnap 18 órától Budapesten, a Ferencváros vendégeként szerepelt a Diósgyőri VTK labdarúgócsapata. A találkozóról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!