boon-sportoldal

2011.07.03. 21:18

DVTK: vasárnapi extrém edzés

A vasárnapot sem a bükfürdői edzőtáborban töltötték a diósgyőri labdarúgók.

A vasárnapot sem a bükfürdői edzőtáborban töltötték a diósgyőri labdarúgók.Meglepetéssel szolgált Benczés Miklós, a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának edzője a játékosok számára. Ugyanis vasárnap edzés helyett kirándulni indultak, a szomszédos Ausztriába, ahol egy kalandparkban fékezett le a labdarúgókat szállító busz. Ahol aztán bukósisakokat osztottak ki a játékosoknak, majd nem sokkal később lapátot is kaptak, és indulhattak raftingolni. A vadvízi evezés jól sikerült, senkit nem győzött le a gyors sodrású folyó.

– Épségben maradt minden játékos – válaszolta érdeklődésünkre Benczés Miklós, a DVTK edzője. – Ez egy csapatépítő kirándulás volt, és nem túlzok, ha azt mondom, nagyon jól sikerült. Reggel hétkor indultunk, és csak sötétében értünk haza, vagyis hosszú nap volt, rendesen el is fáradtunk, hiszen túl azon, hogy ez a túra felért egy edzéssel, végig folyamatos koncentrációra késztetett minden résztvevőt. Ezzel összefüggésben, hogy azért pihenni is legyen idejük a keret tagjainak, hétfőn csak délután lesz edzés.


Hírek a DVTK-ról:

A VIII. Király Kupa nemzetközi labdarúgó-tornán vett részt Szombathelyen a DVTK szombaton és ha már ott voltak a piros-fehérek el is hódították a kupát.

A piros-fehérek ausztriai edzőmeccsén két próbajátékos is pályára lépett a DVTK színeiben pénteken.

Két új játékos is csatlakozott a Bükfürdőn edzőtáborozó Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatához. 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!