boon-sportoldal

2011.07.08. 21:54

DVTK-ankét: Merész marketing-igazgató

Közönségtalálkozót tartott pénteken este a diósgyőri klub.

Közönségtalálkozót tartott pénteken este a diósgyőri klub.

Az élvonalbeli együttes részéről (I’Imam Seydi, George Menougong, José Luque, Ricardo Gallardo, Farkas Balázs, és az edző Benczés Miklós) vett részt a Miskolc Plázában megrendezett eseményen – ahová több tucatnyi drukker is érkezett. Az újonnan igazolt játékosok részben bemutatkoztak a közönségnek, részben pedig eddigi tapasztalataikról beszéltek a földszinten felállított színpadon.

A ,,spanyol armada” régebbi képviselője, José Luque arra a kérdésre, hogy ,,Mit vár a közelgő NB I-es évadról”, elmondta: ,,Nehéz szezon következik, de bátornak kell lenni, mert a gyengék, a félősök nem érnek el semmit a labdarúgásban.” George Menougong szerint bár rövid volt a felkészülési idő az élvonalra, mindenki megtett mindent azért, hogy minél jobb formába kerüljön. Az eseményen bemutatkozott Körmöndi Zoltán, a DVTK új marketing-igazgatója, aki merésznek tűnő célt fogalmazott meg magának, mégpedig azt, hogy a Diósgyőr valamennyi hazai bajnoki mérkőzésén telt ház legyen a stadionban – hogy minden korosztály, kortól függetlenül megtalálja a maga számítását.

Kiderültek a jegy- és bérletárak is (részletek ITT!), amiket jövő héttől kezdenek árusítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!