boon-sportoldal

2011.06.14. 23:30

MLSZ: Pénzbüntetés a DVTK-nak

<p>A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága keddi ülésén a DVTK-t érintő határozatok is születtek.</p>

Az Orosháza - DVTK mérkőzésen kiállított diósgyőri Nagy Tamás 1 meccses eltiltást kapott, valamint a színes lapok miatt 17.500 Ft-os pénzbüntetést szabott ki a grémium a Diósgyőrre - adta hírül az MLSZ hivatalos honlapja.


Kapcsolódó cikkek:

Nézze meg a képsorozatunkat a Diósgyőri VTK utolsó másodosztályú találatáról!

Az NB II Keleti csoportját megnyerő Diósgyőri VTK Orosházán fejezte be a bajnokságot és természetesen a diósgyőri szurkolók sem hiányoztak az idényzáróról. Nézze meg a fotókat és a videókat!

"Nagyon kevés volt a jó teljesítmény a csapatban" - kezdte nyilatkozatát Benczés Miklós a labdarúgó NB II. Keleti csoportjának utolsó fordulójában az orosházi vereség után.

A Diósgyőri VTK bajnokcsapata az idei NB II-es bajnokság, szombati utolsó fordulójában, Orosházán, történetének 900. másodosztályú (II. liga, NBB, NB II, NB I/B) mérkőzésén lépett pályára. Az Orosháza FC vs. Diósgyőri VTK találkozóról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on 18 órától!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!