boon-sportoldal

2011.06.16. 14:26

MJJSE: Visszavárják Robert Devert

<p>Még ezen a héten eldől, hogy a kanadai szakember Miskolcon folytatja-e pályafutását.&nbsp;</p>

Az országos szövetség elnöksége elfogadta a soron következő szezon versenykiírásait, amelyek legfontosabb részletei: a nemzetközi bajnokság nyílt versenysorozatból meghívásos bajnoksággá alakul át, míg az OB I-es küzdelemsorozaton csak azok a klubok indulhatnak, amelyek az Interliga-szereplést is vállalják. Utóbbi rájátszásába az alapszakasz első négy helyezettje kerül, továbbá az OB I alapszakaszába a romániai csapatokkal vívott meccsek eredményei is beszámítanak majd. A meccseken továbbra is öt idegenlégiós szerepeltethető, viszont a bajnokság közben nem lehet honosítani, a kettős állampolgárságot szerzők a szezon végéig megmaradnak eredeti regisztrációjuknál. Az Interliga (amelyet a szponzori tárgyalásoktól függően később neveznek el) várható mezőnye: Bp. Stars, Dab.Docler, FTC, Miskolci Jegesmedvék, Sapa Fehérvár AV19, Újpesti TE, HSC Csíkszereda, Corona Fenestela 68 Brassó, Steaua Bukarest (mindhárom romániai), Partizan Beograd (szerb), HK Érsekújvár (szlovákiai). Egyedül az utóbbi együttes indulása bizonytalan, mivel a szlovák másodosztályban versenyezne, de ha erre nem lesz módja, akkor csatlakozik az Interligához. 

MJJSE: Mindenki maradna

Korábban azt nyilatkozta Egri István, a Miskolci Jegesmedvék JSE elnöke, hogy csak akkor lát hozzá a soron következő szezon előkészítéséhez, ha az MJSZ kiadja az új versenykiírást. Nos, ez megtörtént, így a szakembertől megkérdeztük: kit kér fel vezető edzőnek? 

– Továbbra is Robert Deverben gondolkozom és elnökségünk tagjai is a kanadai szakember mellett tették le voksukat – válaszolta az elnök. – A hét végéig szeretném megkapni a válaszát, vagyis azt, hogy akarja-e folytatni a nálunk megkezdett munkát? Ha igen, örömmel várjuk vissza, s ebben az esetben – akárcsak tavaly – szabad kezet kap keretének kialakításához. A legutóbb szerepeltetett játékosaink közül egyébként senki nem jelentette be távozási szándékát, sőt már eljutottunk oda, hogy több sportoló is azt közölte, hogy hozzánk akar jönni! Az események Bob döntését követően gyorsulnak majd fel nálunk.

ÉM-KT


Olyan hírek terjedtek el a napokban a hokisberkekben, hogy több klub is (úgy tudjuk az egyik a a Sapa Fehérvár AV 19) le akarja igazolni Láda Balázst, a Miskolci Jegesmedvék válogatott kerettag védőjét, a sárga-feketék csapatkapitányát.

Elterjedt a híre, hogy az osztrák nemzeti hokiligába várják a magyar csapatokat. Mennek-e a Jegesmedvék?

Miskolc - A tengerentúli mester remélte, hogy MOL-liga döntőt tudnak játszani.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!