boon-sportoldal

2011.06.06. 12:29

„Abaúj Kerékpár Napok” a hét végén

<p>Encs, Szikszó - A Kerékpársport 2000 SE két nagy versenyt is szervez a hét végén a megyében. Az I. Abaúj Kerékpár Napok keretén belül június 11-én, szombaton 11 órától az Encs Nagydíjra kerül sor.</p>

A nyílt amatőr országúti megméretésen (melynek távja 18 km) a férfiaknál kilenc, a hölgyeknél pedig három kategóriában indulhatnak a résztvevők. A versenyközpont Encsen, a Művelődési Házban lesz; korcsoportonként az 1-3. helyezett érem és serleg díjazásban részesülnek a verseny végén.

Másnap, június 12-én vasárnap 11 és 14 óra között bonylítják le a „Szikszó Nagydíj” kritérium versenyt, amelynek rajtja és célja az abaúji város Szabadság terén lesz. A háztömb körüli nyílt viadal távja korcsoporttól függően 2-14 kör (1 kör 1600 méter). A kategóriánkénti 1-3. helyezettek serleg és tárgyjutalomban részesülnek. A részhajrákban az 1-4. versenyző kap pontot, győz az a kerekes, aki a szabályok betartásával a legtöbb pontot gyűjtötte. Pontegyenlőség esetén a véghajrában elért jobb helyezés dönt majd. További információ Sutkó Mihály főszervezőtől kérhető a 30/213-8530-as számon.

- ÉM -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!