boon-sportoldal

2011.06.08. 14:41

DVTK: Kik meccselnek Orosházán?

<p>Többen is kihagyják már a DVTK szombati évzáró bajnoki mérkőzését.</p>

Még egy kötelező feladata van a 2010/2011-es szezonban a Diósgyőri VTK NB II-es labdarúgócsapatának: a szombaton 18 órakor kezdődő Orosháza elleni találkozó, idegenben (a mérkőzésről élőben tudósítunk a BOON-on). A miskolciak szempontjából már semmilyen tétje nincs a kilencven percnek, és miután nagyon szűk az idő a bajnoki záróra, illetve az NB I rajtja között, nagy valószínűséggel légiósai nélkül (akik közül Rakovic, Gal, Rados és Luque már szabadságát tölti, Abdouraman pedig pénteken utazhat el Magyarországról) vívja meg ezen utolsó csatát Benczés Miklós együttese. Hogy pontosan mely labdarúgók kelnek útra a mérkőzés napján Békés megyébe, az a pénteki kerethirdetés alkalmával fog eldőlni. Azt, hogy kik lépnek pályára Orosházán, illetve kik ülnek majd a kispadon, befolyásolhatja az U19-es csapat szereplése is, amely ma játssza az osztályozó első fordulójának első meccsét Jászberényben, vasárnap pedig a visszavágót.

Átadták az érmeket

Bár korábban úgy nyilatkozott az Észak-Magyarországnak dr. Studniczky Ferenc, a Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottságának elnöke, hogy az aranyérem-átadóval mindenképpen megvárják a bajnokság végét, s ekkor kapják meg medáliájukat a diósgyőri labdarúgók, az ,,aktus" hamarabb, már kedden kora délután lezajlott. A szövetség képviselői (dr. Studniczky Ferenc és Kecskés László, a felügyelő bizottság elnöke) a Diósgyőri stadionban adták át az érmeket a jelenlévő futballistáknak. Úgy tudjuk, a miskolci klub két verziót ajánlott ezzel kapcsolatban az MLSZ-nek: vagy most kerítenek sort a bensőséges hangulatú ünnepségre, ugyanis a futballisták utána szabadságra mennek, vagy az első NB I-es meccsen júliusban. A szövetségben végül az első verziót fogadták el. A szurkolók közül viszont többen is sajnálatukat fejezték ki (lapunk munkatársainál személyesen, és internetes fórumokon) amiatt, hogy ennek nem lehettek részesei, értetlenségüknek adtak hangot, hogy ezt miért nem lehetett szombaton este, az ünneplés közepette megtartani...

ÉM-MI


Bár korábban úgy nyilatkozott dr. Studniczky Ferenc, az MLSZ versenybizottságának elnöke, hogy az éremátadóval megvárják a bajnokság végét, s ekkor kapják meg medáliájukat a diósgyőri labdarúgók, az ,,aktus" már kedden kora délután lezajlott. 

Számtalan név röppent már fel (portálunkon) is, hogy kikkel erősíthet a DVTK a közelgő NB I-es szezonra. 

A Békés megyeiek néhány száz vendégszurkolóval mindenképpen számolnak.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!