boon-sportoldal

2011.06.10. 20:19

DVTK: Felforgatott csapattal, tisztességesen

<p>Orosházán búcsúzik el az NB II 2010/2011-es idényétől a DVTK. <strong>A mérkőzésről élőben tudósítunk szombaton 18 órától!</strong></p>

Az élvonalba már visszajutott Diósgyőr több játékosát is nélkülözi a szombaton 18 órakor, az orosházi Mátrai Sándor stadionban rendezendő összecsapáson, ugyanis: Ivan Rados, Igor Gal, Savo Rakovic és José Luque már szabadságát tölti, Abdouraman Mohamadou (információink szerint) pénteken indult el Kamerumba, míg a csapatkapitány, Lippai Ákos csütörtökön utazott külföldi nyaralásra. A bolíviai Vicente Arze a hírek szerint azért nem ment, megy haza, mert több napba kerülne amíg oda-, valamint visszaérne, aminek ,,nem sok értelme lenne".

– Egy edzőnek mindig a győzelem a célja – nyilatkozta Benczés Miklós, a DVTK edzője. – Még úgy is, hogy nem a megszokott összeállításban lépünk pályára. Remélem, hogy azok, akik most lehetőséghez jutnak, bizonyítják, hogy helyük van a DVTK csapatában. Nem csak azért teszünk majd meg mindent a sikerért, mert ez a dolgunk, ez a kötelességünk, hanem azért is, mert így tisztességes azokkal szemben, akiket korábban legyőztünk, és akik adott esetben az Orosháza riválisai. Ezúttal nekünk kell majd alkalmazkodnunk, hiszen mégiscsak idegenben szerepelünk, egy nem túl jó minőségű játéktéren.    

Azt, hogy végül is kik jutnak, vagy csereként juthatnak szóhoz, befolyásolhatja az U19-es csapat vasárnapi visszavágója (a Jászberény érkezik 18 órától), a korosztály feljebb kerülése ugyanis már évek óta klubérdek Diósgyőrben.


A pályán

A Diósgyőr várható kezdőcsapata: Tajti – Vadász, Nagy T., Budovinszky, Gohér – Dobos, Pál Sz., Illés, Arze – Granát, Faggyas.

Az edző tippje: 0-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!