boon-sportoldal

2011.06.10. 16:38

Az ezüstéremért a mezőkövesdiek

<p>Megyebeli csapatok csatáznak Kövesden szombaton 18 órától, ahol az MSE a Bőcs Sport gárdáját fogadja.</p>

A mezőkövesdiek még lehetnek másodikok, harmadikok, de akár negyedikek is. – Az ilyen és ehhez hasonló mérkőzések a legrosszabbak – közölte Huszák Géza, a matyóvárosiak mestere. – Mi „történelmet” akarunk írni, a Bőcsnek viszont már minden mindegy. Hosszú volt a szezon, idegileg és fizikailag is fáradtak vagyunk, de ki kell tartanunk, mert az ezüstéremre vágyunk. Nagyon remélem, hogy a két csapat közötti, táblázaton elfoglalt helyezés és pontkülönbség a pályán is kifejezésre jut és diadalmasan vonulunk majd az öltözőbe. Sikerünk csupán egy apróságon múlhat: nevezetesen azon, hogy értékesítjük-e kínálkozó helyzeteinket, mert sajnos ez a gyengénk...

Az MSE-ben Bagi 5 sárga lapja miatti eltiltását tölti, rajta kívül mindenki a tréner rendelkezésére áll. 

– Gólgazdag találkozót várok és azt szeretném, ha a meccsnek a nézők lennének a nyertesei – vette át a szót Tóth László, a bőcsiek szakmai igazgatója. – Az összecsapásnak a hazaiak számára van jelentős tétje, hiszen ha minden jól alakul, Vámosiék kiharcolhatják az ezüstérmet. Ezért nyilván mindent megtesznek a sikerért, hajtani, rohamozni fognak, mi azonban nyugodtan focizhatunk, már nem veszíthetünk semmit. Saját jövőnkről bíztatót nem tudok mondani, a fiúktól csak azt kérhetem, hogy utolsó fellépésükön tegyenek meg mindent a helytállás érdekében.  

A bőcsieknél Enescu és Lipták sérülés miatt nem állhat a szakvezetés rendelkezésére.

ÉM-KT,MI


A pályán

Mezőkövesd-Zsóry – Bőcs Sport (szombat, 18.00)

Az MSE tervezett csapata: Szántai – Robson, Vámosi, Elek, Éles – Lakatos, Hegedűs, Sivák, Bene (Török) – Husanik (Szabó V.), Jeremiás.

Az edző tippje: 2-0.

A Bőcs Sport várható összeállítása: Giák (Trepák) – Ur, Sipos, Molnár, Tóth K. – Mbei, Konate, Nyircsák, Manulucci – Urbin, Zsarnai.

Az edző tippje: 2-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!