boon-sportoldal

2010.11.12. 15:47

MSE: Alázattal a győzelemért

<p>A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 14. fordulójának forduló egyetlen vasárnapi meccsét a Mezőkövesd játssza, hazai környezetben, a Vecsés ellen.</p>

– Óriási öröm volt számunkra a múlt heti mérkőzés, hiszen történelmi esemény a Mezőkövesd számára az, hogy Diósgyőrben bajnoki meccsen léphetett pályára, és azzal, hogy nyertünk rendkívül szép emléket szereztünk – mondta Huszák Géza, az MSE szakvezetője. – Szerintem ezzel a sikerrel helyreállt az önbizalma azoknak a játékosoknak, akik ez előző hetekben ennek a hiányával küszködtek, – itt támadókra gondolok elsősorban, – és remélem, hogy ennek már lesz látszata a Vecsés ellen, méghozzá gólokban megmutatkozó. De elbizakodottságról szó sem lehet, a mostani meccsen is alázattal kell játszanunk, helyén kell kezelünk a DVTK elleni győzelmet. Az egész heti felkészülés alapján úgy érzem, hogy kell önbizalommal tudunk majd pályára lépni, természetesen a győzelem megszerzésének szándékával, és célunkat akkor érhetjük el, ha a támadójátékunk hatékony lesz. Bár sokan vallják a győztes csapaton ne változtass elvet, ez a mi esetünkben biztosan nem így lesz, hiszen ahogy mindig, így most is egy picit az ellenfélhez igazítjuk majd a csapatot, a taktikát.

Az Mezőkövesd együttes a sérült Bene és Toplenszki játékára biztosan nem számíthat, Sivák játéka is emiatt kérdéses.

A pályán

Mezőkövesd-Zsóry SE – Vecsés FC (vasárnap 13.30)

A Mezőkövesd-Zsóry SE várható kezdőcsapata: Szántai – Kaszás (Robson), Vámosi, Elek, Éles – Hegedűs, Lakatos, Sivák (Török) – Szabó V., Husanik, Bogdány.

Az edző tippje: 2-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!