boon-sportoldal

2010.11.16. 15:18

Mestere érmet vár Gáspár Esztertől

<p>Miskolc - Az idei év egyik utolsó nemzetközi judóversenyének Bosznia-Hercegovina fővárosa ad otthont.</p>

A magyar sportolók társasgépkocsival utaznak a Budapesttől mintegy 800 kilométerre lévő Szarajevóba, ahol a 23 évesek Európa-bajnokságát rendezik. Pénteken tartják a megnyitót, a küzdelmeket pedig szombaton és vasárnap láthatják a nézők.

Jól felkészült

– Csütörtökön reggel indulunk az országos szövetségtől és várhatóan jövő hétfőn késő este érkezünk haza – mondta Illyés Miklós, a Magyar Judo Szövetség szakágvezetője, a küldöttség vezetője, aki ezúttal edzői feladatokat is ellát majd. – Tizenegy versenyző kel útra, s köztük lesz Gáspár Eszter, a Miskolci VSC kiválósága is. Aki becsülettel felkészült a kontinensviadalra és az edzőtáborokban jó formát árult el. Eszti tavaly érmes volt ugyanezen a viadalon és most is az a célja, hogy beleszóljon a végelszámolásba. Jómagam bizakodom és tanítványommal együtt egészséges optimizmussal várom a bosnyák „kirándulást”. Remélem, hogy kedvező sorsolást kap! A tornát egyébként már mindenki londoni szemüvegen át figyeli majd, hiszen a legjobbak minden bizonnyal eljutnak a 2012-es ötkarikás játékokra.
A miskolci zöld-fehérek sokszoros felnőtt és junior válogatottja szombaton lép tatamira a 63 kilós súlycsoportban.
-KT-

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!