boon-sportoldal

2010.10.02. 20:34

Nagy volt a hazaiak előnye

<p>Dunaújvárosban kapott ki a Mezőkövesdi KC férfi kézilabda csapata.</p>

Az MKC a Budapest Bank férfi kézilabda Liga 6. fordulójában szombaton a Dunaferr vendége volt. A fiatal hazai együttes nagyon bátran és nem utolsó sorban eredményesen kezdett, aminek meg is lett az eredménye hiszen a 13. percben 9-5-nél időt kért Rosta István. Azonban a rövid pihenő után sem változott a játék képe, mert amellett, hogy támadásban sok labdát szórtak el a borsodiak a védekezésük sem volt masszív. A hazaiak jól húzták meg a széleket, több könnyű gólt szereztek és amikor felsejlett annak a lehetősége, hogy feljebb zárkózzanak a kövesdiek akkor megint jöttek a technikai hibák amiket persze jól használtak ki az újvárosiak és így jelentős előnnyel vonulhattak pihenőre.

A fordulás után nagy akarással kezdett a Kövesd, egy lépéssel közelebb kerültek riválisukhoz, de a 3-4 gólos különbség így is állandósult a hazaiak javára. A végjátékban 27-23 után még „visszajött” a meccsbe az MKC, sőt az utolsó támadás is az övék volt, de nem sikerült kiegyenlíteniük.

Jegyzőkönyv

Dunaferr SE – Mezőkövesdi KC 27-26 (16-10)
Dunaujvárs 200 néző. V.: Hargitai, Markó.
Dunaferr: KOVÁCS R. – Széles (5), BALI (4), Takács B. (1), NÉMETH G. (7), PÁSZTOR (7), Muhl (2). Csere: Repóth (-), Szepesi (-), Yassine (-), Hajdu (-), Morva (-), Kurbely (1), Boda (-), Zubai (-). Edző: Rapatyi Tamás.
Mezőkövesd: Tóth K. – Papic (3), Bécsi (3), Rosta M. (-), Juhász K. (3), FEKETE (8), Juhász Z. (-). Csere: Józsa (k), Papp (1), Milicevic (3), Padla (-), Rácz (2), Molnár (3), Nyeste (-). Edző: Rosta István.
Rapatyi Tamás: – Egy megnyert mérkőzést a rutintalanságunk miatt kétségessé tudtunk tenni.
Rosta István: – Az első félidőben túl nagy előnyt adtunk a Dunaferrnek akik hazai pályán győztek. A hibáink kijavítsa nélkül nem lehetünk sikeresek, sok helyzetet hagyunk ki, ezen változtatnunk kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!