boon-sportoldal

2010.10.08. 14:28

A három pontért utaznak Ceglédre

<p>Az NB II-es labdarúgó bajnokság Keleti csoportjának 9. fordulójában a cegléd vendége lesz a Mezőkövesd szombaton délután.</p>

– Nehéz meccsre, de győzelemre számítok! – kezdte Huszák Géza, a matyóföldiek trénere. – A Cegléd egyre nehezebb helyzetbe kerül, ezért biztosan százszázalékosan odateszi magát. Intő jel számunkra, hogy nem is olyan régen 1-0-ra nyertek Makón, ott, ahol a DVTK 2-0-ra kikapott. Mi hetek óta nagyon jó passzban vagyunk, zsinórban három találkozót nyertünk és ha végre támadóink is megtalálják góllövő cipőjüket, akkor újabb három ponttal gazdagodhatunk. Öröm számomra, hogy a kispadosok is nagyon csipkedik magukat, így a csapatba kerülésért egészséges verseny alakult ki, ez pedig pozitívan hat a csapat összteljesítményére.Restart-Ceglédi VSE – Mezőkövesd-Zsóry (szombat, 15.00)


 

A Mezőkövesd tervezett csapata: Szántai – Robson, Vámosi, Elek, Éles – Lakatos B., Kaszás, Sivák, Bene – Husanik, Haburcsák.
Az edző tippje: 0-1.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!