boon-sportoldal

2010.10.29. 09:46

A BONBON Kupáért birkóznak

<p>Szerencs - A 2. BONBON Kupa elnevezésű meghívásos gyermek és diák I-II. korcsoportos, szabadfogású nemzetközi egyéni és csapat birkózó versenynek október 30-án, szombaton a szerencsi Kulcsár Anita-sportcsarnok ad otthont.</p>

A B.-A.-Z. Megyei Birkózó Szövetség és a Szerencsi VSE birkózó szakosztály - melynek elnöke Koncz Ferenc országgyűlési képviselő, a város új polgármestere - által megrendezendő, 10 órakor kezdődő viadalra Erdélyből és Szlovákiából is várnak résztvevőket.
- Évről évre  – idén már ez lesz a harmadik – mind több versenyzési lehetőséget igyekszünk biztosítani a környékbeli klubok sportolóinak, mert a szűkös anyagiak, a jelentős utazási költségek miatt sokan csak az ilyen, közeli erőpróbákra tudnak eljutni – emelte ki Rónai Kálmán, a megyei szövetség elnöke, az országos szervezet alelnöke. - A sportágunk iránti érdeklődésre jellemző, hogy a 2005-2006-os korosztály képviselői, vagyis az óvodások is szőnyegre lépnek Szerencsen, ahol az 1993-94-es korcsoportosok lesznek a ,,legöregebbek”. Az érem és a serlegek mellé, Dr. Takács István, a névadó cég vezetőjének jóvoltából, különdíjként csokoládét is kapnak majd az eredményhirdetésnél a versenyzők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!