boon-sportoldal

2010.09.18. 10:39

Partvonal: Örüljünk! - jövő nyáron

<p><em>Egyszerűen hihetetlen! Milliárdos Diósgyőrben! Csípjen meg gyorsan valaki... Sínen van a DVTK</em>. <strong>Molnár István jegyzete</strong>.</p>

Remélhetőleg ez már tényleg az a sín, amin egy „magyarosan proficska" futball klubnak zakatolnia kell, olyan, amely nem rozsdál be, nem törik meg, nem visz más irányba. A korábbi ,,mozdonyosok" is úgy gondolták, tudják, hogy merre haladnak, aztán kiderült, hogy nem, gyakorlatilag szinte mostanáig olybá tűnt: a tavaly lefektetett (hatodik, de lehet, hogy hetedik) sín is befejezetlen marad, a nyílt pályán, a semmiben véget ér...

Jó nézni a képeket, a kisimult arcokat, hallgatni a kiváló elképzeléseket, illetve az azonnal optimistává lett szurkolót. Miután más választása nem igazán van annak, aki szereti ezen csapatot, javaslom, csatlakozzon, álljon be a rózsaszín jövőben, a felvirágzásban bízók közé.

Én még kicsit topogok, tétován teszek két lépést előre. Azt hiszem, akkor ölelem majd át az előttem állót (Imrét, Petit, stb-t...), ha jövő júniusban a főnök felhívja (megintcsak) telefonon itteni beosztottját, aki az alábbiakat kénytelen majd üvölteni a stadionból: „Minden rendben! Feljutottunk, tartozásunk nincs, de bocsánat, de le kell tennem, mert a tábor előtt vezénylem a ,,Hééé fiúk!"- at... "

- Molnár István -


Videók a DVTK sajtótájékoztatójáról
boon | 2010.09.17 23:12
A Borsod Online munkatársa is ott volt a péntek délutáni sajtótájékoztatón a DVTK klubházában. Nézze meg a videókat!

Szentes Diósgyőrben, régi szerepkörben

eszak | 2010.09.17 19:41
Valami kezdete és valami vége lehet a pénteki nap a DVTK-nál.

Szentes Lázár a DVTK-nál

eszak | 2010.09.17 15:27
Az 54 éves, edzőként az NB I-ben 207 meccset maga mögött tudó Szentes Lázár lesz a Diósgyőri VTK NB II-es labdarúgócsapatának szakmai igazgatója.

<hr />]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!