boon-sportoldal

2010.09.10. 16:58

Felfüggesztés nincs, eső lehet

<p>Miskolc - Legfeljebb az esős időjárás lehet akadálya a vasárnapi salakmotor mérkőzésnek.</p>

A versenykiírás szerint vasárnap 16 órától Miskolcon, a Népkertben a salakmotoros lengyel I. ligában Speedway MiskolcPSZ Lechma Poznan meccset rendeznek. Csakhogy csütörtökön még kérdéses volt, hogy sor kerülhet-e erre az összecsapásra, lévén a miskolci klub nem fizette be az éves nevezési díj második félévre esedékes összegét, ezért a sorozat szervezőjétől, a Lengyel Motorsport Szövetségtől olyan tartalmú levelet kaptak, amelyben az szerepelt, hogy nem fizetés esetén felfüggesztik a versenyzési jogukat. Ezzel kapcsolatban Jacsó Tibor, a Speedway Miskolcelnöke csütörtökön azt mondta, hogy a követelés teljesítésére haladékot kértek, de erre válasz még nem érkezett. Pénteken ismét érdeklődtünk ez ügyben, és a következőket tudtuk meg:

– Kérelmünkre nem kaptunk visszajelzést a Lengyel Motorsport Szövetség pénteki hivatali idejében, délután kettőig, és mivel abban az e-mailben, amit hivatalos kommünikeként használ a sorozat szervezője, sem szerepelt az, hogy felfüggesztik a versenyzési jogunkat, így úgy tűnik, hogy ezen a hét végén ez nem lehet akadálya a poznaniak vendégjátékának.

Lehet viszont az esős időjárás, amivel kapcsolatban az alábbiakat mondta el Jacsó Tibor:

– Csütörtökön egyszer már leszivattyúztuk a vizet a népkerti pályáról, és ha szombaton nem fog esni, akkor ezt újra megismételjük. De ha holnap is egész nap esni fog, akkor nagyon csekély a valószínűsége annak, hogy vasárnap meccset tudunk rendezni. Egy szombati szárazabb idő esetén csak attól kell tartanunk, hogy a vasárnapra virradó éjszaka ne érkezzen nagy mennyiségű csapadék. Mivel az időjárást illetően vannak kétségeink, ezért arra kérjük szurkolóinkat, hogy indulás előtt még egyszer tájékozódjanak a salakmotoros portálokról, hogy lesz-e meccs, ugyanis erről biztosat csak vasárnap reggel fogunk tudni mondani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!